Velkommen til Piktogrambutikken

– Stedet hvor du finder alt i skilte og piktogrammer. Vi har også de populære standere med husnummer.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så ring til os på tlf. 7930 6109 eller benyt chatten og lad os hjælpe dig til at finde det rigtige produkt. Du er også velkommen til at skrive til os. Benyt blot kontaktformularen. Vores medarbejdere sidder klar til at betjene dig.

Udvalgte varer:


  • 42,00 kr

    Skiltet gør opmærksom på at der er arbejdende robot på området hvilket kræver særlig agtpågivenhed så der undgås alvorlig personskade. Vær også opmærksom på at der i visse områder kræves at maskinernes drift afbrydes før der kan færdes sikkert på området.

    42,00 kr
  • 42,00 kr

    Vær opmærksom på at skilte på plade kommer på en forkantet plade.

    42,00 kr
  • 1 250,00 kr

    Beachflag i størrelsen 89x345 cm. Velegnet til kampagne. Print på 115g polyester. Krydsfod eller jordspyd leveres med som standard (vælges  i boksen til højre). Tung metalfod kan tilkøbes. Krydsfod anvendes på plane gulve mens jordspyd anvendes hvis flaget skal placeres i f.eks. en græsplæne. Inkl. sort bæretaske. Download skabelon til grafisk opsætning...

    1 250,00 kr
  • 42,00 kr

    Anvendes til at angive arbejdsoperationer, hvor noget skal åbnes i bred forstand. Det kan være et låg, en lem, en hane eller ligende. 

    42,00 kr
  • 42,00 kr

    ISO 7010 W001 Skiltet informerer at der er adgang forbudt på grund af arbejde med bly. Bly er et giftigt metal og tilsidesættelse af advarselen kan resultere i alvorlig personskade.

    42,00 kr
  • 42,00 kr

    ISO 7010 W028 Advarselsskiltet brandnærende advarer om korrekt håndtering af brandnærende stoffer. Det er vigtigt at holde den korrekte afstand til ild og der kan samtidig være nødvendigt med sikkerhedsudstyr.

    42,00 kr
  • 42,00 kr

    Advarselsskiltet lav temperatur skal gøre personer der opholder sig på område opmærksomme på at der kan opstå situationer med alvorlige personskader til følge. Skiltet anvendes eksempelvis i fryse- eller kølehuse.

    42,00 kr

Følg os på Facebook

  • Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

    Vores eksperter besvarer alle dine spørgsmål hurtigt og professionelt

  • ISO 7010 og Dansk Standard

    Vores skilte og piktogrammer følger ISO 7010 og Dansk Standard for farver og udformning

  • Sikker betaling

    Et afgørende punkt, når det handler om nethandel. Derfor anvender vi betalingsløsningen fra ePay

Vi har et af landets største udvalg

Vi bestræber os for altid at kunne levere. Derfor øger vi vores udvalg hele tiden. På nuværende tidspunkt har vi en stor database af skilte og piktogrammer til enhver situation. Skulle det ske at du ikke finder hvad du søgte, så giv os et kald og vi laver det til dig du ønsker.

Piktogrambutikken drives af Kellmann Design ApS og vi har arbejdet med skilte i over 30 år. Vi har egen produktion, grafikere samt skilteteknikere og montører, som altid står til rådighed for at hjælpe dig.